Nieuws‎ > ‎

Sterrenteam van de week

Geplaatst 29 sep 2013 09:29 door [email protected]
Vanaf nu wordt er elke week een sterrenteam samengesteld van spelers die een uitzonderlijke prestatie hebben verricht in de competitie. Er worden rapporteurs naar de wedstrijden gestuurd die betreffende spelers een cijfer geven, deze cijfers worden unaniem vastgesteld en zijn bindend. Hieronder de spelers die deze week voor ons sterrenteam zijn geselecteerd.

1.    Ralf Verrijt    8,2    (rapporteur John Mandemakers)

Ralf speelt in de vijfde klasse en trad aan tegen een sterk team van Deurne, hij wist al zijn enkelspelen te winnen. Ralf speelde agressief en wist met vele spinballen zijn tegenstanders de bedwingen. De waarde van deze 3 overwinningen is hoog in te schatten, gezien het feit dat John Smaling, de kopman van het team slechts 1 partij won.

2.    Robert Winters    8,7 (rapporteur Renske van Montfort)

Robert komt uit in de tweede klasse en speelde tegen Ecva 1, een team dat vorig seizoen nog 1ste klasse speelde. Hij wist op knappe wijze van de chinezen Lee en Lam te winnen en bleef ongeslagen. Zijn spel was goed gevarieerd, hij sloeg harde topspinballen, maar ook schakelde hij over op blokken en ballonverdediging. Daarnaast won hij het dubbelspel samen met Anoek van Boxtel. Hulde voor deze prestatie!

3.     Stan Sengers    9,3 (rapporteur Iwan Wijnen)

Stan speelt voor het eerste 1e klasse en was drie keer succesvol  tegen een zeer sterk team als Never Despair. Hij was muurvast en zijn reacties boven tafel waren geweldig en wist de bal zeer goed in het spel te houden. Over het algemeen was hij passief ingesteld, nagenoeg foutloos, maar tegen verdediger Mulders liet hij ook zien over aanvallende kwaliteiten te beschikken.

Reserve    Peter Huijbregts    7,7 (rapporteur Ellen Ras)

Peter speelt Topklasse en wist tegen koploper Backhands twee keer te winnen en samen met Sebastien het dubbelspel. Zijn forehandtopspin liep gesmeerd en wist zijn tegenstanders goed onder druk te zetten. Hij kon net niet zijn hattrick scoren, want hij verloop in de verlenging van Roks.
Comments