Nieuws‎ > ‎

Sterrenteam van de week

Geplaatst 13 okt 2013 08:27 door [email protected]
Afgelopen speelronde waren er diverse spelers die de maximale score haalden, en was het voor onze jury een hels karwei om het sterrenteam samen te stellen. Na rijp beraad hieronder de spelers die deze week geselecteerd zijn:

1. Frits Veerman        8,3 (rapporteur Erik Biemans)

Frits is nieuw bij onze club en kwam over van Unicum uit Geldrop, en had het in het verleden altijd lastig in de  tweede klasse. Echter omdat hij weer sinds lange tijd intensief traint op de maandagavond-selectie training zie je zijn vorm met de dag groeien. Ook zijn slagen worden korter, zijn conditie beter en zijn blokballen worden steeds vaster. Hij scoorde (net als zijn teamgenoten overigens) vrijdag voor het eerst een hattrick voor Bergeijk!

2. Peter Huijbregts     8,7 (rapporteur John Mandemakers)

Peter speelt in Heren 1 en is de laatste weken goed in vorm, wat resulteert in klinkende resultaten in de sterke Topklasse. Afgelopen zaterdag tegen titelkandidaat Herwaarden had hij totaal geen moeite met zijn tegenstanders en boekte 3 soevereine overwinningen. Zijn openingen zitten er steenvast op en ook de tweede en derde bal weet hij nog steeds met veel spin op tafel te brengen. Een ander sterk wapen van Peter is zijn befaamde forehandoverspin, die vak goed gaat tot afgrijzen van zijn tegenstanders. Het dubbelspel verloor hij nipt in vijven.

3. Robin Smits         8,9 (rapporteur Rob de Vries)

Robin maakte de laatste tijd veel progressie, zo liet enige seizoenen geleden zijn eerste overwinning lang op zich wachten, nu timmert hij hard aan de weg. Hij komt uit voor ons 1ste jeugdteam en wist zaterdag knap ongeslagen te blijven. Ook het dubbelspel ging naar Bergeijk. Hij wordt met de dag vaster en een mooie toekomst bij Wilvo TTV Bergeijk ligt voor hem in het versch


Comments