Nieuws‎ > ‎

Teuten heersen in Lloret de Mar!

Geplaatst 7 jun 2015 08:40 door [email protected]
Op het internationaal sterk bezette tafeltennistoernooi van Lloret de Mar hebben de Bergeijkenaren boven verwachting gepresteerd. Opperteut John Smaling wist samen met talent Giel Sengers eerste te worden in het teamtoernooi van de derde divisie. Koen Kuijpers en trainingsbeest Rob de Vries eindigden op dit event als derde. In het individuele toernooi van de derde divisie werd Giel Sengers eerste door in een geweldige finale tweede klasser Hans van Zoggel te scalperen.

Bij het Wutto-toernooi , dit is een toernooi voor campingspelers met standaardbatjes werd John Smaling knap eerste, door de negen jaar oudere Wil ten Bras te verslaan. In de eerste divisie wisten Tim Senders en John Mandemakers de hoogste categorie te winnen door Amsterdam 78 te kloppen met 3-2 en zo de Open-Spaanse titel binnen te halen.

John Mandemakers grossierde in prijzen want hij wist zowel het individuele als het Wutto Toernooi in de 1ste divisie te winnen. Zijn overwinning in het Wutto toernooi kwam niet zonder slag of stoot tot stand, want de wedstrijd duurde maarliefst drie kwartier met ellenlange rallys, dit tot afgrijzen van scheidsrechter Koen. Ook kreeg men van de organisatie de Promotiebokaal uitgereikt. Deze prestaties kwamen tot stand met een strak trainingsschema en een streng voedselpatroon en het innemen van genoeg Teutendrank in een heet Spanje.

Op de foto Leo van de Wildenberg, Koen Kuijpers, John Mandemakers, Giel Sengers, Maurice Cocuijt, Rob de Vries, John Smaing, Jos van Horrik en Bas van de Haterd en Tim Senders
Comments