Nieuws‎ > ‎

Winst Heren 1

Geplaatst 3 feb 2014 10:10 door [email protected]
De op voorhand als lastig beschouwde wedstrijd tegen Taverbo 2 is door ons vlaggenschip met 3-7 gewonnen. Peter Huijbregtskwam niet goed uit de startblokken tegen de met lange noppen spelende Jasper van de Aa en verloor in vijf games. Peter had problemen met de normaal zo vast eerste openingen en kon zijn beste spel dan ook niet op tafel leggen. In zijn tweede partij tegen Danny Smits wist hij op karakter te winnen, na in de vierde game 6 matchpoints weggewerkt te hebben greep hij alsnog de winst in de vijfde game. Zijn laatste wedstrijd werd overtuigend gewonnen tegen rommelaar Jos Heijmans.

Ellen Ras kende een goede start van de competitie door twee overwinningen in vijf games tegen Heijmans en Smits. Van der Aa was een maatje te groot, maar Ellen kan terugzien op een goed optreden.

John Mandemakers kwam in zijn enkelspelen geen moment in de problemen. Zijn lastigste wedstrijd was nog tegen de zwakste speler van Taverbo Heijmans, maar deze wedstrijd wist hij ook met 3-1 te winnen. In het dubbel wisten Peter en John niet hun normale niveau te halen, en de winst ging dan ook dik verdiend naar Taverbo. Teammanager Mandemakers was na de wedstrijd gematigd tevreden. "Als kopman Otto Ahlers niet meedoet is 7 punten ook wel het minste wat je moet halen" was zijn veelzeggende commentaar.

Concurrent Herwaarden wist thuis overtuigend te winnen van het toch niet zwakke Budilia met 8-2 en heeft de kop van der ranglijst gepakt. A.s. zaterdag staat direct de topper tussen Herwaarden en Bergeijk op het programma, en dan zullen onze mannen er moeten staan.
Comments