Nieuws‎ > ‎

Winst Heren 1 tegen Backhands

Geplaatst 30 sep 2014 10:33 door [email protected]
John Mandemakers won zijn openingspartij tegen de getructe materiaalspeler Rene Laurijsen met 3-0, maar stond in elke game op behoorlijke achterstand en kwam dus met de schrik vrij. Hierna was er de rentree van M...arco Bottram. Hij nam het op tegen de linkshandige goed serverende Wilfred Braspenning. De eerste game liep nog wat stroefjes (12-10). Hierna kwam Marco op stoom en werd het 3-0. De wedstrijd tussen Sebastien Degousee en Peter de Rooij was van hoog niveau met prachtige overspinrallys. Sebastien was de gelukkigste en won met 11-9 in de vijfde game.

Het dubbelspel John/Marco liep gesmeerd en het werd 4-0. Laurijsen sputterde hevig tegen in zijn wedstrijd tegen Marco maar het werd een simpele overwinning voor de Bergeijkse kopman. John leek aan het korste eind te trekken in zijn partij tegen De Rooij, maar knokte zich terug naar een vijfde game waar het 9-9 werd. Na een time-out van John had hij 2 goede services waar de Rooij geen antwoord op had. Tussenstand 6-0!
Sebastien kwam geen moment in zijn goede spel van de eerste wedstrijd en Braspenning scoorde met een duidelijke 3-0 het eerste punt voor Backhands.

De wedstrijd tussen de twee kopmannen Marco en Peter was eenrichtingsverkeer in het voordeel van Marco. Ondanks dat hij een game verloor werd het een duidelijke overwinning. Laurijsen was beter in vorm gekomen en scoorde veelvuldig met zijn antitopspin tik ballen tegen Sebastien. De Fransman vocht wat hij kon, maar kon het tij niet keren. Laurijsen maakte op matchpoint een prachtige backhand kap/tik bal en liet Sebastien gedesillusioneerd achter. John begon goed tegen Braspenning en liet op 10-6 4 gamepoints onbenut om op 2-1 voorsprong te komen. Hij leek conditioneel er door te zitten en verloor onnodig met 11-9 in de vierde game. Eindstand 7-3 in het voordeel van Wilvo TTV Bergeijk.

Men staat nu na 3 wedstrijden op de tweede plaats met 2 punten achterstand op Never Despair, en alles is dus nog mogelijk.
Comments