Nieuws‎ > ‎

Wisselende resultaten Bergeijk teams

Geplaatst 15 sep 2013 03:57 door [email protected]
Heren 2 trad aan in de 1e klasse tegen het sterke Budilia 1 dat kopman Thijs van der Steen niet had opgesteld. Helaas voor onze mannen bleef de teller steken op 3 punten. Mart van Son won twee keer, Eric Biemans scoorde het 3e punt. Debutant Stan Sengers speelde een goede wedstrijd en was dicht bij de winst op verdediger Biek Verweijen, maar verloor in een marathonpartij van 50 minuten met 11-9 in de vijfde game. Bij Budilia bleef Ries van der Steen ongeslagen.

Heren 3, dat in een heuse sterke tweede klasse is ingedeeld verloor thuis met 2-8 van Deurne 2. Echter omdat Deurne 1 uit de competitie is gehaald is de sterke Twan Derks nu bij het tweede gezet. Derks die vorig seizoen nog uitkwam in de Hoofdklasse was duidelijk een maatje te groot voor Tim Senders, Frits Veerman en Sjors de Proost. Frits die debuteerde voor Bergeijk, en Sjors wonnen beiden van Geert van Rijswijk. Tim Senders was dicht bij de winst op van Rijswijk maar ging onfortuinlijk ten onder.

Heren 4 zal het ook zwaar krijgen dit jaar en verloor in Valkenswaard met 9-1. Dit was een geflatteerde nederlaag, Anoek van Boxtel wist Henk Sandkuyl te bedwingen en stond tegen Erwin Duijvis voor met 9-7 in de vijfde game maar ging toch ten onder. Ook het dubbelspel en Joyce van Tuyl waren dicht bij de winst. Rowan van Dijk speelde bij vlagen goed maar kwam niet in de buurt van de winst.

 Heren 5 verloor bij Budilia 5, John Smaling, Ralf Verrijt en Ad Nouwens wonnen allen 1 keer. Bij Budilia bleef Harrie van de Steen ongeslagen. Heren 6 speelde gelijk tegen Budilia 6, Rob de Vries scoorde twee punten, Nicky "Xiom Vega"  Thiels en Koen Kuijpers 1 keer.

Heren 8 dat volledig uit dames bestaat won met 7-3 van Budilia 11 en wil zo snel mogelijk het verloren terrein van vorig seizoen goed maken. Monique de Haas en Renske van Montfort bleven ongeslagen. Heren 9 ging hard onderuit bij Unicum, Peter van Hoof redde de eer voor de Bergeijkenaren maar kon niet voorkomen dat het 9-1 werd.
Comments