Nieuws‎ > ‎

Zomercompetitie

Geplaatst 28 feb 2014 10:53 door [email protected]
Als de reguliere competitie is afgelopen gaan we na het eclatante succes van vorige jaren wederom starten met een zomercompetitie. Deelnemende verenigingen zijn TTV Valkenswaard, Geenhoven, Wilvo/TTV Bergeijk en Wetac uit Westerhoven. We spelen vanaf maandag 21 april 2014. Bij de planning zullen we rekening houden met het toernooi in Spanje, de rommelmarkt, de meivakantie en het WK voetbal. We maken weer teams van vijf personen, dus als je een keer niet kunt: geen probleem. De finaleavond wordt weer een gezellige afsluiting en wel op 27 juni bij Wetac.

Deelname staat open voor TLE leden en NTTB spelers van 16 jaar of ouder. De wedstrijden worden gespeeld vanaf maandag tot vrijdag afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal van de ontvangende vereniging. We spelen in teams van 3 personen tegen elkaar volgens het eredivisie systeem. Dat betekent dat ieder twee enkelwedstrijden speelt en per team 1 dubbel, in totaal 7 wedstrijden. Je bent dus op tijd klaar! We spelen om twee gewonnen games tot de 21 (best of three) en serveren om de vijf punten.

De deelname is gratis. Iedereen kan zich individueel inschrijven, de toernooileiding maakt dan evenwichtige teams. Het inschrijfadres is per email [email protected]. Effe bellen (0497-572918) mag ook. Geef je wel op vóór 20 maart a.s.
Comments