Club Overview‎ > ‎Reglementen‎ > ‎

Activiteiten

Het belangrijkste kenmerk van Wilvo-TTV Bergeijk is dat het een vereniging is van, voor en door leden. Dat betekent dat ieder lid voor zover mogelijk zijn of haar bijdrage levert aan de activiteiten binnen de vereniging. Het opgeven voor activiteiten gaat via een digitaal formulier op de website van Wilvo-TTV Bergeijk. Je krijgt elk jaar in april een uitnodiging per email om het formulier in te vullen. Ook als er niets gewijzigd is verzoeken wij je om het formulier altijd en tijdig  in te vullen. Daarmee worden misverstanden en onduidelijkheden voorkomen.

Zoals goedgekeurd in de ALV geldt de volgende regeling:
  • Elke senior competitiespeler (va. 18 jaar) is verplicht 1 keer per competitiedeel onze jeugd te begeleiden bij uitwedstrijden, stelt zich 2 keer per competitiedeel beschikbaar om te sparren en heeft verder nog 1 vrije keuze per competitiedeel.
  • Een recreant vanaf 18 jaar heeft 2 vrije keuzes per competitiedeel.
  • Ouders van jeugdleden kunnen zich ook opgeven voor activiteiten.

De overige activiteiten – zoals bar op vrijdag avond en op zaterdag, zaalwacht en coachen/begeleiden van jeugdleden-  worden momenteel ingepland omdat deze afhankelijk zijn van competitiewedstrijden.

Omdat de communicatie mbt activiteiten en herinneringen via de email verloopt, zorg er daarom voor dat je emailadres bekend is bij de club en geef  bij wijzigingen dit direct door aan het secretariaat. Heb je vragen over activiteiten, ontvang je geen email over activiteiten of kom je er niet uit neem dan contact op met het secretariaat.

LET OP!
Leden die geen voorkeuren hebben opgegeven zijn automatisch ingedeeld volgens de reglementen. Kijk dus goed na wanneer je hulp verwacht wordt bij de vereniging. Spreek elkaar erop aan als blijkt dat er iets niet goed is gegaan. Leden die niet bereid zijn iets te doen kunnen hun werkzaamheden afkopen voor € 12,50 per competitiedeel. Laat het bestuur even iets weten als dit het geval is.