Wilvo-TTV Bergeijk

Club Overview

Onze vereniging
Onze vereniging bestaat sinds 7 februari 1972 en zetelt sinds augustus 1985 in de gezellige accommodatie aan de Dr. Rauppstraat 11, welke geheel met eigen middelen en door eigen leden is verbouwd en wordt onderhouden. Vanwege de voormalige functie bestaat ons gebouw in Bergeijk bekend als het Patronaat. Je kunt bij ons altijd een keer vrijblijvend binnenlopen om een indruk te krijgen van onze accommodatie

Wat biedt de vereniging?
WILVO-TTV Bergeijk wil iedereen op elk niveau gelegenheid bieden om op een sociale manier de tafeltennissport te beoefenen: in competitieverband of op recreatief niveau. (zie beleidsplan voor details)

Openingstijden

Het clubgebouw is geopend tijdens trainingen en competitiewedstrijden. Vanaf 1 juli t/m einde van de schoolvakantie (zomer) is de zomerstop en is het gebouw gesloten en worden er geen trainingen of wedstrijden gespeeld.

Jeugd (tot 18 jaar)
Een jeugdlid krijgt de gelegenheid om tweemaal per week te trainen onder leiding van deskundige, gediplomeerde, trainers op zijn of haar niveau. Op de informatiepagina voor ouders staat alle belangrijke informatie voor de ouders van jeugdleden.

Senioren (vanaf 18 jaar)
Op dinsdag krijgen de recreanten training, ook hier onder deskundige leiding. Verder kent onze vereniging al jaren een interne recreantencompetitie.

Competitiespelers
Competitiespelers kunnen naar keuze en niveau een of twee keer per week trainen tijdens de selectietrainingen.

Dames
Op woensdag is er een trainingsgroep voor dames die onder begeleiding training krijgen

Competitie
WILVO/TTV Bergeijk speelt met zowel senioren als junioren competitie in verschillende klassen van de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond).

Jeugd
De jeugdteams spelen hun wedstrijden op diverse plaatsen in Noord Brabant. De thuiswedstrijden van de jeugd zijn meestal op zaterdag om 9.30

Senioren
WILVO-TTV Bergeijk heeft meerdere teams in de seniorencompetitie. WILVO-TTV Bergeijk heeft rijke tafeltennis historie en daar zijn we best trots op. Het eerste speelt zijn thuiswedstrijden op zaterdag om 14.00 uur. De overige teams spelen verdeeld over diverse klassen van de hoofdklasse tot en met de zevende klasse. De thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond, alleen het tweede speelt op zaterdag om 14.00 uur

Activiteiten
Verder kent onze vereniging nog diverse activiteiten zoals: Clubkampioenschappen, voor de diverse klassen, vriendschappelijke wedstrijden, het kindertafeltennisfeest, het tafeltennisdartstoernooi, het ouder-kind toernooi, het teamtoernooi. Daarnaast organiseren we ieder jaar een kamp, een mix van training en gezellige ontspanning, maar ook van teambuilding. Verder organiseren we nog een rommelmarkt en niet op de laatste plaats een grandioze feestavond. 

Hoe word ik lid en waar krijg ik informatie?
We kennen de mogelijkheid eerst enkele keren vrijblijvend te komen kijken en spelen. Daarna kun je beslissen je aan te melden.

Loop gewoon eens binnen in het Patronaat of bel even (572679). Natuurlijk vindt u nog meer informatie op deze website (http://www.wilvo-ttvbergeijk.nl) 

 

Tot ziens